clash royale official

Clash Royale official gameplay is geweldig. Werkelijk. Het vervult alle behofte die je in een een CCG of MOBA zoekt. Het spel vindt plaats op een portret-georiënteerde battle arena met twee-toren verdedigde rijstroken aan de weerszijden van je basis. Je bouwt een kleine dek van acht kaarten, en die kaarten roepen een eenheid, structuur of spellen, elk met verschillende vaardigheden die jouw helpen bij je verdedigingstorens om uiteindelijk de basis van de tegenstander te vernietigen.
Wedstrijden duren slechts een paar minute.

Je kunt de wedstrijd spelen wanneer je maar wilt, dat is zeker, maar in tegenstelling tot bijvoorbeeld Hearthstone of Duelyst – of eigenlijk, elke andere fatsoenlijke mobiele CCG – ben je niet gericht op het krijgen van een beloning. Geen goud of edelstenen, geen kans op kaarten. Jouw beloningen zijn op zeer strikke timers geplakt. In Clash Royale, heb je vier schatkist sloten.
Om de kisten te openen, moet je een hele lange tijd wachten; de zilver kisten duren drie uur om te openen, gouden kisten nemen acht uur in beslag, en de “super magische” kisten nemen een hele dag in beslag, en je kunt slechts één chest-slot te gelijk. De chest beloningen zijn niet erg goed, helaas. Je krijgt een schamele hoeveelheid goud (meestal minder dan de kosten van een kaart upgrade)
Er zijn een paar andere manieren om vooruitgang te boeken, maar die zijn ook opgesloten achter krankzinnig time-poorten. Zodra je level drie haalt, kun je deelnemen aan een clan. Voor jouw donaties krijg je een beetje ervaring en goud, de spelers zullen je doneren omdat het een van de weinige manieren is om wat (magere) vooruitgang te boeken.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *