DJI Inspire 1

De DJI Inspire 1 is momenteel de enige in zijn klasse. Er zijn gaan andere drones die direct klaar zijn om in een wedstrijd te vliegen. Als het niet voldoet aan uw behoeften, zult u moeten kijken naar pro-systemen die een spiegelloze camera of een SLR kan vasthouden, en die vereisen doorgaans montage om een aangepaste flight systeem en gimbal installeren.

Als je niet bezig met een Hollywood-productie of een big-budget advertentiecampagne, is dit soort drone geweldig!

De Inspire vliegt snel, maar blijft wendbaar, en biedt uitstekende actieradius en dual-operator controle. De 4K Camera is helder en vertoont weinig vervorming, en een verwijderbare, verbeterbare camera betekent dat je niet een geheel nieuw vliegtuig hoeft te kopen als de vooruitgang in de technologie verbetert in vorm van videokwaliteit.

De vliegtijd is beperkt, dus een uitgebreide capaciteit van de batterij (of drie) is een aanbevolen aankoop voor filmers die van plan zijn hun drone vaak te gebruiken. Als u dat soort veelzijdigheid  niet echt nodig heeft, kunt u overwegen de DJI Phantom 3 Professional te kopen, dat is een prima keuze voor liefhebbers en professionals.

Maar voor piloten die een beetje meer dan de Phantom serie nodig heeft, daarvoor is de Inspire 1 een uitstekende performer, en keuze-winnaar de door Redactie .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *