Een belangrijke les om een heren horloge te kopen

Ik leerde een waardevolle les over het kopen van horloges in een schaduwrijke winkel in Hong Kong.Het was een les die mij 500 euro kostte.
Tijdens en zakenreis naar China, werd ik een achterkamer ingelokt en werd mij vijf luxe horloges voor een koopje aangeboden.

Het waren vervalste luxe horloges. Ze zagen er erg mooi en ik werd verleid door de merknamen op de horloges – Breitling, Louis Vuitton, Rolex. En tegen beter weten in overtrad ik alle richtlijnen bij het kopen van een horloge en betaalden 100 euro  voor ieder horloge.

Ik de horloges nog nooit gedragen. Ik verspilde 500 euro die dag – gelieve te leren van mijn fouten in dit artikel, zodat u een slimme aankoop en beslissing kan maken bij het kopen van een horloge. Een kwalitatief horloge is niet alleen een tool die tijd laat zien.
Een heren horloge is een teken van smaak, en laat zien waar je nu in je leven staat, en het is iets dat niet mag worden “vervalst”.
En laat me duidelijk zijn – elke man kan een geweldig horloge kopen tegen een zeer betaalbare prijs.

Maar stijl is niets meer dan- een weerspiegeling van uw persoonlijke smaak en het imago dat u wilt uitstralen. En een goed gevoel hebben wanneer je het draagt. Dus of je nou opzoek bent naar kwalitatief horloge tegen een eerlijke prijs
Of dat u op zoek bent naar iets van deze tijd? de volgende tip zal u helpen bij het vinden van een geschikt horloge.

Wat mag de aankoopprijs dan wel niet wezen? Het is echter belangrijk om de waarde van een horloge te vinden voordat je over de prijs gaat onderhandelen.

Een eenvoudige formule om de waarde van een horloge beoordelen:

(Frequentie van het gebruik * De gevoelens die naar boven komen wanneer je het horloge draagt ÷ De prijs van het horloge

De prijs is niet het belangrijkste. Hoewel de meeste een specifiek budget in gedachten hebben – is beter om een beetje extra te besteden aan kwaliteit bij het kopen van een horloge.

Vergeet niet de nep horloges die ik kocht in Hong Kong. Zij hebben  geen enkele waarde voor mij, omdat ik ze tot de dag van vandaag niet draag!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *