Een strandvakantie voor familie, de adrenalinejunk of surfer.

De beste plek voor familiegelegenheden:

Cala Llenya is een strand gelegen in Ibiza. Op het eerste gezicht zou je het niet linken aan een familiereis. Dat komt omdat het bekend staat als een feesteiland, maar niets is minder waar. talrijke plekken op Ibaza zijn ideaal  om te waterfietsen, snorkelen of om lekker op het strand te luieren.

De beste plek voor de adrenalinejunk

Als je waarlijk opzoek bent naar avontuur , dan is er geen betere manier om deze verlangen te vervullen door het huren van een jetpack. Juist ja. In Mallorc, op het Port Adriano strand kan je over de prachtige Mediterriaanse zee zweven. Het leven is kort en daarom het belangrijk om af en toe je grenzen te verleggen. Dit is in ieder geval zeker iets dat je in je levevn gedaan moet hebben. Als je dol bent op watersport, dan zal windsurfen ook bij jou passen. Tarifa is daar de volmaakte plek voor. Het strand heeft een kustlijn van maar liefst 4 km, een echte speeltuin voor de strand avonturiers

De beste plek om te surfen

Een lekker potje heldheftig te surfen? Ga dan voor een surfvakantie Spanje. Spanje  is een land met een warm klimaat, niets nieuws toch? Gelegen tussen de mediterraanse en Atlantische kust , is het niet meer dan logisch dat het de ideale surfplaats is. Zelfs wanneer het wat kouder is heeft het land degelijke stranden  om te surfen. Voor een meer Atlantisch klimaat kun je de stranden in Ondaretta en Zurriola beproeven. Ben je toch meer iemand van de warme Mediteriaanse klimaten?  Dan zou Mallorca meer aan je verwachting voldoen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *