Een VPN kiezen.

Er zijn veel bedrijven die VPN-diensten aanbieden. Omdat al jouw internetverkeer er moet passeren, is het erg belangrijk dat je een VPN-provider kiest die je kan vertrouwen. Daarom zou ik bijzonder voorzichtig zijn met gratis VPN’s. Om het nog wat steviger uit te drukken zou ik zeggen: “vermijd ze als de pest”. Niets is gratis. Als je een gratis product krijgt dan is dat omdat er andere mensen proberen geld van je te krijgen via een andere deal. Zo zijn er al gevallen bekend waarbij via een VPN-verbinding inloggegevens gestolen werden voor het gebruik bij illegale praktijken. Voor een de diensten van een goede VPN-provider moet je daadwerkelijk betalen.

Welke VPN-provider/ vpn service moet ik kiezen?
Er zijn heel wat mogelijkheden om uit te kiezen. Het is best dat je op zoek gaat naar een gerenommeerd bedrijf met een goede naam. Bij de keuze moet je ook rekening houden met de vraag of de provider zelf jouw gegevens bewaard of niet. Uiteraard is ook de snelheid van cruciaal belang. Ook in Nederland is er een goede provider die heel goede en betaalbare diensten aanbiedt. De keuze tussen gebruiksvriendelijkheid en volledige veiligheid is niet altijd even simpel. Een degelijke VPN-verbinding zal geen invloed hebben op de reactiesnelheid van jouw internet. Het zal ook het uploaden, het downloaden en snelheid van de streaming niet beïnvloeden. Goede VPN-diensten beschikken over zeer krachtige servers die verbinding maken met de snelste netwerken.

Voordelen van een goede keuze.
Op voorwaarde dat je een goede provider kiest, is een VPN-netwerk een fantastisch systeem om jouw veiligheid en privacy te beschermen en storende publiciteit te vermijden. Deze providers maken ook zelf geen logboek van jouw surfgedrag. Je hoeft helemaal niet technisch aangelegd te zijn om een goede VPN-dienst te laten draaien op jouw desktop of laptop. Tegen een gunstige prijs krijg je via servers in Europa, Azië, de Verenigde staten en Afrika een hoge verbindingssnelheid die ideaal is voor torrenting, P2P gebruikers en Netflix liefhebbers.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *