Hair extensions, hoe?

Clip in extensions.

Tijdelijke extensies waar je meestal geen hulp voor nodig zal hebben bij een specialist. Het word vaak thuis gedaan en je kan het ook makkelijk zelf doen. Maar als je het wilt laten verven of bij knippen of andere wensen kan je het beste wel naar een professional gaan. Je kan ze elk moment uit doen en ook weer in doen klik hier.

Micro hair extensions.

extensies kunnen aan natuurlijk haar met metalen ringen of keratine buizen worden gezet. Bij deze wijze wordt het haar een kleine ring of buis, die geklemd op stukjes echt haar verbonden. Dit is een populaire methode, schade aan het natuurlijk haar is minimaal en zonder lijm of oplosmiddelen kan worden gebruikt. Ze kunnen wel moeilijk te verwijderen zijn. en kan los na een paar wasbeurten. Experts raden het meestal niet aan deze methode voor fijn haar.

Lijmen.

Bonding of lijmen gaat meestal langer inslagen van het haar, tracks die kan oplopen tot 6 inch (15,24 cm) lang. Een hechtmiddel wordt aangebracht op de wortels van het haar voor de verlenging wordt toegepast. Deze methode is meestal vrij snel te doen, maar niet zo lang als anderen.

Smelten.

Een speciale lijm kan ook worden gebruikt om extensies in echt haar te smelten. Kleine stukjes van het haar kan worden vast gezet. smelten kan enkele uren duren om aan te brengen, en zal meestal een vergelijkbare hoeveelheid tijd om te verwijderen nodig hebben.

Weven.

Hair extensions kunnen ook worden genaaid in het haar. natuurlijk haar van de persoon wordt meestal gevlochten. strak en dicht bij de hoofdhuid in cornrows, en de inslag genaaid in de vlecht. Het proces kan lang duren, als de persoon eigen haar eerst moeten worden gevlochten, en sommige mensen vinden de hele procedure zeer pijnlijk zijn.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *