Het ex terugkrijgen verhaal van Steven.

Steven en Linda kennen elkaar al sinds jongs af aan. Ze woonde bij elkaar om de hoek en speelde al sinds kind af aan met elkaar in de zandbak. Op de leeftijd van 14 ontstond er al gauw een jeugdliefde die opbloeide tot een huwelijk. Hier zijn twee kinderen uitgekomen. Tara en Gert, die nu al de middelbare school zullen verlaten. Klinkt als een veelbelovend huwelijk vind je niet? Helaas moet ik slecht nieuws mededelen.

Sinds enkele weken twijfelt Linda over haar gevoelens die ze voor Steven heeft. Daarom wilt ze misschien een einde aan de relatie maken. Dit kwam voor Steven als een harde onverwachtse klap aan. Hoe is dit toch mogelijk, een loyale trouwen man die goed voor de kinderen zorgt en alles doet om zijn gezin te onderhouden. Wat is er toch mis gegaan?

Hoe weerspiegeling hielp

Steven vond het moeilijk te geloven dat hij iets mis deed. Volgens Giovanni was dat hetgeen dat zijn succes momenteel in de weg stond. Hij stelde de vraag of zijn vrouw misschien stille hints gegeven had. Hints die hij heel misschien genegeerd heeft. Nee knikte hij, tot hij opeens vertelde dat hij en zijn vrouw al bijna een jaar geen seks meer hadden. Daar zat hij zelf niet echt mee in, maar was dit voor zijn vrouw ook het geval?

Vrouwen hebben affectie nodig

Een vrouw wilt zich mooi en gewild voelen. 1 van de dingen is door haar goede seks te geven. Dit was momenteel zwaar verwaarloost. Daar waar mannen in hun jonge jaren vaak een hoog libido hebben zakt het naarmate zij de leeftijd van 35 bereiken steeds meer. Bij vrouwen is vaak het omgekeerde het geval, ze worden als het waren rijper naarmate de tijd vordert. Het is belangrijk om haar zowel emotioneel als fysiek in behoefte te voorzien. In de hoe krijg ik mijn ex terug methode Is er nog een goede techniek die bij veel mensen een goede slaagkans lijkt te hebben.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *