Hoe krijg ik mijn ex terug met de Ex Terug Methode?

Hoe krijg ik mijn ex terug is een vraag die vele mensen zich stellen nadat ze gedumpt werden door hun ex. Niets is pijnlijker dan het einde van een relatie, vooral wanneer je dit niet zag aankomen. Toch is het belangrijk om weten, dat uit elkaar gaan altijd zijn redenen heeft. Vaak zag jij het dan wel niet aankomen, anderen zagen het wel, of konden het zelfs aanvoelen. Wanneer de breuk recent is, is het in de eerste plaats belangrijk om te onderzoeken hoe het zo ver is kunnen komen.

Hoe is het toch zo ver kunnen komen?

Dit is de eerste vraag die mensen zich stellen wanneer ze te maken krijgen met een relatiebreuk. Zeker wanneer jij de bui niet zag hangen, is het belangrijk om aan zelfreflectie te doen. Zo kun je mogelijk vlugger plaatsen waarom het fout ging tussen jullie. Wanneer je antwoord krijgt op je vraag, kun je dan alsnog proberen om er iets aan te doen. Als het over iets kleins gaat, zoals een dom misverstand, dan kun je de verse breuk wellicht nog lijmen. In ieder geval, wat het ook is, je doet er altijd goed aan  om de dingen uit te praten. Zo kom je niet alleen achter de oorzaak, maar kom je ook te weten wat de antwoord op de vraag ‘Hoe krijg ik mijn ex terug’ is.

Wat als de scherven niet meer kunnen gelijmd worden

Wanneer je een vraag stelt, kan het voorkomen dat je een antwoord krijgt dat je liever niet gehoord had. Wanneer iemand de beslissing neemt om een relatie te beëindigen, dan gaat het meestal niet over een futiliteit. Tegelijk kan de partner die achterblijft zich niet alleen eenzaam, maar ook onbegrepen voelen. De reden om een relatie te beëindigen kan namelijk zo fundamenteel zijn dat het zelfs niet wenselijk is dat de relatie hernomen wordt. Het antwoord op de vraag ‘Hoe krijg ik mijn ex terug’ luidt dan onherroepelijk ‘Nee’. Soms kan het gewoon niet. Als dat het geval is, dan is het niet wenselijk je ex terug te willen, want wanneer je alles op de keper beschouwt, zou je er alleen maar ongelukkig van kunnen worden.

Waarom wil je je ex terug?

Waarom willen we toch onze ex terug, ook wanneer we vernemen dat de breuk onherroepelijk is? Vaak ontwikkelen we in een relatie bepaalde gewoontes en automatismen. Er zijn vele dingen die we missen wanneer het uit is. Tegelijk kunnen we stellen dat wanneer een relatie een gewoonte geworden is, dit niet meer gezond is voor jullie beiden.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *