Tips bij het kopen van een quad

Het kopen van een nieuwe quad kan een moeilijke beslissing zijn: er zijn diverse soorten in alle vormen en maten, en het ergste van allemaal.De economische crisis maakt het erg nog niet makkelijker op. Als je tot besluit bent gekomen en zeker weet dat jij de enigste bent dat je erop rijdt, dan is een splinternieuwe misschien niet de juiste optie. Graag deel ik je mijn ervaringen over hoe ik een voordelige gloednieuwe in mijn bezit heb gekregen.

Onderzoek alvorens je aanschaft.

Houdt er rekening mee dat een atv specialist nogal intimiderend over kan komen. Bedenk eerst wat voor atv je zoekt voordat je ook maar een voet een winkel instapt. Vraag andere om zowel negatief als positief advies. Schroom niet weg om de verkoper goed te ondervragen naar de onderdelen. Bestudeer the specialiteiten van de ATV en vergelijk die met andere zodat je meer verstand hebt over de aanschaf ervan.

Wat is je budget?

Een handel aangaan zonder verstand hebben hoeveel je werkelijk kwijt kunt is een erg slecht idee. Stel je financiƫn even op een rijtje en maak een begroting over hoeveel je maandelijks opzij kunt leggen. Dit is natuurlijk geen optie als je gelijk cash kunt betalen, maar in de meeste gevallen is dat niet het geval.

Verplaats je in de schoenen van de verkoper

Zoals ik eerder aangaf is het niet verstandig om ongewapend een handelaar te benaderen. Er is een goede reden hiervoor, maar de tip op de sluier is dat ze ook slechts mensen zijn. Als je ze met respect behandeld en je een intelligente houding hebt dan zul je respect afdwingen om op het level van de verkopen te communiceren.

Als je goed kun onderhandelen dan kan dat je helpen omdat verkopers meesstal op basis van commissie werken. Als dat niet het geval is dan kun je een vriend te hulp vragen. Wees slim en heb veel plezier en ga niet blind voor datgene dat een verkoper je voorstelt zodat je de juiste quad koopt met je zuurverdiende geld!

Online winkelen

Dit heeft mijn persoonlijke voorkeur. Puur om het feit dat je rustig vanuit je stoel (zonder de verkoopdruk) kunt observeren welke jouw het meest schikt. Een quad kopen is nooit zo makkelijk geweest als in de laatste jaren.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *