Tips om je interieur een oppepper te geven

Wees gewaagd
Persoonlijkheid in je interieur terugvinden is wat een ruimte mooi maakt. Maak uw eigen style. Hoe meer je durft te proberen hoe meer je creativiteit haar werk zal doen. In de fridaynextshop zijn er veel woonartikelen te vinden om oneindig mee te kunnen experimenteren. Probeer je goed in te beelden hoe iets in je woning zal staan en gebruik desnoods zoals eerder aangegeven een app om bijvoorbeeld je woonkamer mee in te richten!

De kleuren

Kies de juiste kleur die lang meegaat. Ik word vaak door bewoners gebeld die de kleur van hen woning compleet willen veranderen alvorens ze komen intrekken. Er zij werkelijk honderden verschillende kleuren, tinten en tonen te vinden. En ieder heeft een eigen unieke look. Welke het beste past in jouw woning is afhankelijk van het soort woning waar jij je in bevind. Wat betekent dat je huidige kleur niet mooi hoeft te staan in je nieuwe woning. Je wilt een een kleur die het best past bij de kleur van je meubelen en vloerkleur.

Het kiezen van een schilderij op de juiste hoogte.
Schilderijen en galerieën zijn een leuke manier om uw woning op te fleuren. Over het algemeen is hoogte van de ogen op 1,55/160 cm hoog. Je doet er dus goed aan om uw schilderijen op deze hoogte op te hangen.

Als je  niet zeker bent, neem dan een foto. Het is opmerkelijk hoeveel een foto kan openbaren. Print het uit of maal gebruik van Photoshop of een app waarmee je deze foto kunt bewerken. Dit kan je een goed beeld scheten op de de vraag of een er een grotere of kleinere kunstwerk nodig is of een hoge plant misschien een betere optie kan het best zijn om een lege plek te vullen geven.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *