Verander uw koptelefoon voor een betere gehoorbescherming

Op het eerste gezicht, lijkt een andere koptelefoon verkrijgen misschien niet de oplossing die kan helpen bij de bescherming van uw oren, maar luister u eens naar mij (u zilt er geen spijt van krijgen). Er zijn een tal van koptelefoons die beweren om ruis te kunnen verminderen, maar ze zijn niet allemaal hetzelfde.

Geluidsisolerende ontwerpen, die verschillen van ruisonderdrukkende, kunnen helpen om de SPLs (Geluidsdruk niveaus) die uw trommelvliezen raken te verlagen, meer nog dan hun onderdrukkende neven. Hoe? Terwijl deĀ  ruisonderdrukkende hoofdtelefoons typisch rekenen op een soort batterij-aangedreven omschakelaar om lawaai te verminderen, kunnen geluidsisolerende hoofdtelefoons helpen om externe ruis te blokkeren en te verminderen.

En u de nodige gehoorbescherming aan te bieden. Met het externe geluid geblokkeerd, kunt u uw muziek afspelen op een lager niveau, aangezien het niet concurreert met al het lawaai om u heen. Er zijn vele opties beschikbaar, inclusief deze over-ear en in-ear voorbeelden. Een voordeel van geluidsisolerende in-ear hoofdtelefoons is dat ze geen stroom nodig hebben om de dBs te verminderen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *